Het kleine Lutherse kerkje van Heusden ademt een bijzondere sfeer. Wie er voor het eerst binnenstapt, is verrast door het vrolijke licht en tegelijkertijd de serene rust van de ruimte.

Verhuur kerk

Dhr F.W. Hilwig Tel. 0416-665 220 Mob: 06-345 01 637

E-mail: fwhilwig@live.nl
De kerk is te huur voor allerlei gelegenheden.

Doopdienst

Laat je kindje dopen in een intieme sfeer en ruimte. Door je eigen pastor of predikant. De ELGH kan ook bemiddelen bij het zoeken.

Trouwen

Een bijzondere, intieme huwelijksinzegening. Een moment dat je wilt delen met anderen, maar niet met een massa? Dan is de Lutherse kerk het plekje waar je in de warme beslotenheid van je familie en beste vrienden dit moment samen viert.

Uitvaart

Afscheid nemen kan op veel manieren. De rustige sfeer en de esthetiek van de kleine Lutherse kerk biedt de ruimte om dat op zeer uiteenlopende manier te doen. Met of zonder plechtigheid.

Concerten

Het Vollebregtorgel uit 1859 staat wijd en zijd bekend om zijn bijzondere klank. Voor kleine ensembles is de ruimte bijzonder geschikt. Maak een afspraak en ervaar zelf de akoestiek!

Lezingen

Een overzichtelijke plek binnen de vesting Heusden om uw verhaal in een overzichtelijk gezelschap over het voetlicht te krijgen.

Spiritualiteit

De Lutherse gemeente biedt in haar gebouw ook ruimte aan andere vormen van spiritualiteit. Verdieping en streven naar het goede is immers niet voorbehouden aan de eigen traditie.